måndag 27 december 2010

God fortsättning





Så var själva julhelgen över för den här gången och vi har haft en lugn och skön jul på hemmaplan. Julafton spenderade vi här hemma tillsammans med tjejernas farmor och farfar och självklart ett besök av tomten! Tilde var lite blyg till en början men sedan lossnade det och hon hjälpte tomten att läsa på julklapparna. Alva blev också lite blyg och sprang och hämtade nappen, sedan kände hon sig trygg.
Många julklappar blev det åt tjejerna och efter att ha öppnat 5-6 paket var Alva nöjd och hämtade vatten och en macka istället.
Igår var tanken att vi skulle åka på Vålkojan och luncha men Alva somnade i min famn i 10-tiden och sov ett par timmar så vi blev hemma. När hon vaknade hade 39 graders feber så det blev en lugn dag då hon dessutom somnade 2 gånger till i mitt knä vilket inte tillhör vanligheterna så hon var inte pigg stackarn. Idag är febern bättre men hon är rosslig och hostig så vi fortsätter ta det lugnt och hoppas hon snart är pigg så vi får utnyttja vår ledighet till lite roligare saker. 2 sköna lediga veckor ligger framför oss så hon borde inte behöva vara sjuk hela tiden.

Inga kommentarer: