söndag 6 mars 2011

Shoppinghelg

Så var helgen snart till ända. Har varit en lyckad helg med mamma som kom och höll mig och tjejerna sällskap när Tobba var i Borlänge. Efter att ha hämtat mamma på bussen så åkte vi direkt och klippte Tilde som blev både orange och rosa i håret, men framför allt ser vi nu hennes ögon igen :)
Därefter blev det lunch på kondis och Dollar besök innan vi kom hem och hjälptes åt att bära upp Tildes skrivbord till nya rummet.
Igår klev vi upp tidigt (vissa tidigare än andra... halv fyra vaknade Tilde och höll mormor vaken) och åkte till IKEA och Birsta där vi tillbringade så gott som hela dagen. Tjejerna var otroligt duktiga och snälla och gnällde faktiskt ingenting på hela dagen trots att vi inte kom hem förren vid 20-tiden och åkte kvart över 7 på morgonen. Men de var trötta på hemvägen och somnade båda två på i bilen hem.
Shoppingen då? Jodå, det blev bland annat ett bord och stol inhandlat till Alvas rum, en matta och ny skaljacka och skalbyxor till Tilde. Till mig blev det värmeljus och servetter...

Inga kommentarer: